Továbblépés az internetes megjelenésben

Új weboldalak elkészítését jelenleg a GKM támogatja. További információért kattintson ide!

Kisvállalkozások számára kínáljuk a következő szolgáltatásokat, melyek segítségével megteheti az első lépéseket a magasabb szintű kapcsolattartás felé:

Webdesign

Webdesign szolgáltatásunk magas színvonalú grafikai megjelenítéssel ruházza fel internetes odalát. Tevékenységi köréhez kapcsolódó művészi igényű kidolgozást és egyszerű kezelhetőséget biztosítunk. A minőségre garanciát nyújtanak képzett grafikusaink és web programozóink.

Céginformációs hírmodul

Bármilyen kisvállalkozásnak folyamatosan szüksége van arra, hogy rendszeresen tájékoztassa létező és leendő partnereit legfrissebb információiról, termékeiről, szolgáltatásairól. Hírmodulunk lehetővé teszi, hogy képzettség nélkül, a céges internetoldalon keresztül tetszőleges időpontban híreket jelentethessen meg, módosíthasson, töröljön.

Online kérdőív, űrlap modul

Vállalkozása visszajelzéseket kaphat ezen modul segítségével üzletfelei igényeiről, véleményéről. Gyakorlatilag bármilyen kérdőív megvalósítható internetes formában, amit papíron is el lehet képzelni. A válaszok azonnal, emailen érkeznek Önhöz, valamint adatbázisban is tárolásra kerülnek. A számadatokat tartalmazó válaszokból később statisztikai lekérdezéseket lehet készíteni, továbbá lehetőség van grafikonok készítésére is.

Árkalkulátor

Ha termékei több komponensből építhetők fel (pl.virágcsokor, torta, számítógép, stb.) hasznos segítséget nyújthat az Ön internetes oldalán egy árkalkulátor, mellyel leendő vásárlói összeállíthatják a kívánt terméket, és ezzel egyidejűleg a pontos árat is megtudják, és ennek ismeretében küldhetik el rendelésüket. A rendelésbe a rendszer akár az árkalkulációt is mellékelheti, így segítve az Ön munkáját.

Mini áruház

Egyszerű felépítésű internetes rendelési rendszer, ahol Ön az árucikkeit kategóriákra lebontva árulhatja. Lehetőség van a teljeskörű adminisztrációra, tehát bármikor módosíthatja a listát, kategóriákat vehet fel, árucikkeket adhat hozzá, törölhet, bármennyi adatot megjeleníthet egy cikkről. Vevői egy virtuális kosárba tehetik a vásárolni kívánt árucikkeket, majd mikor fizetésre kerül a sor, választhatnak a hitelkártyás, illetve a postai utánvétes módszer között. A fenti részrendszerek nem képeznek egy kész "termékcsomagot", hanem egyedi fejlesztések eredményei, ugyanis mindenkinek más igényei vannak a saját internetes megjelenésére vonatkozóan. Mi csupán támpontokat, ötleteket adunk, és a későbbiekben több konzultációt követően építjük fel a rendszert.

Új weboldalak elkészítését jelenleg a GKM támogatja. További információért kattintson ide!